R-Leglo

Odgajivačnica Made by Angel, sa velikim ponosom predstavlja svoje “R” leglo. U leglu su dvoje štenaca. Dečak i devojčica. Štenci su rođeni 6.3.2021 godine. Nema štenaca dostupnih za prodaju.

Zašto Turbo?
Turbo ili Luxury Love Turbulences je pas koji dolazi iz svetski poznate odgajivačnice iz Rusije, Luxury Love. Njegov tata je čuveni Luxury Love Instagram, koji je svetski šampion, čiji je tata takođe, svetski, ali i evropsku šampion Pamplona Just Magic. Kada se sve ovo zna, jasno je zašto smo se odlučili da Turbo bude priplodnjak za naše novo leglo. Turbo je šarmantan, mali, a snažan pas, koji je uvek veseo, i svojim karakterom ostavlja bez dana. Njegova vlasnica, gospođa Sandra Šmit, je sa njime postigla izvanredne rezultate, pa je Turbo internacionalni šampion, šampion u mnogo zemanja, ali je imao i plasman u otvorenom razredu, na evropskoj izložbi pasa u Austriji 2019 godine, gde je osvojio visoko treće mesto u jako strogoj konkurenciji. Turbo je takođe perfektno zdrav pas, sa urađenim testovima na genetski prenosive bolesti.

Zašto Lora?
Lora je naša kujica, koja je ćerka našeg proslavljenog Lordija, ili Inter.Ch.Multi.Ch.Diamella Narnia made by Angel, i predstavlja svakako jednog od njegovih najboljih potomaka. Za ovo kratko vreme, koliko je Lora imala prilike da se izlaže, s obzirom na situaciju koju diktira pandemija i izostanak izložbi, ona je bila i više nego uspešna, te nizala pobede u rasi, veoma često, ali pobeđivala i u grupi. Lora je mala kujica, predivnog, veselog karaktera, izuzetnog kvaliteta dlake i fantastična u pokretu, što je njena najveća prednost uz pomoć koje je i pobeđivala na izložbama. Kao i Turbo, i Lora je potvrđeno zdrava kroz testove na genetske bolesti.

Pedigre štenaca:

Štenci stari 7 nedelja:

Štenci stari 10 dana